Altra College Waterland
 
 
DIRECT
CONTACT

Altra College Waterland

We zijn een speciale, kleine school voor leerlingen in Waterland, gevestigd in Purmerend. Onze leerlingen hebben extra begeleiding nodig om goed te kunnen presteren. Altra College biedt die extra aandacht. Iedereen heeft talenten. Deze talenten herkennen en verder ontwikkelen, daar gaat het om. We kijken samen met leerlingen en ouders hoe we obstakels kunnen wegwerken, die deze ontwikkeling in de weg staan. Daar werken we aan, dag in, dag uit. Zodat iedere leerling weer met vertrouwen de toekomst tegemoet kan zien.

 

LEES MEER OVER ONS

DIRECT NAAR: aanmelden downloads
 

Ons onderwijs

Het onderwijs is op Altra College Waterland hetzelfde als op andere, reguliere scholen. Ons mbo-1 of mavo-diploma is evenveel waard. Wat is dan anders? We hebben kleinere klassen, bieden intensieve begeleiding en leggen meer nadruk op sociale vaardigheden en gedrag. Heb jij – op school of thuis – extra steun nodig? Dan zorgen we daar voor. Zo kun jij het beste uit jezelf halen.

meer over ons onderwijs

Handig om te weten

Agenda

 

20-07-2018: Start van de zomervakantie

 

Een hele fijne vakantie toegewenst

Opleidingsniveaus

VMBO (basis, kader, gemengde leerweg)

Jaar 1 & 2

VMBO-T/HAVO

Jaar 1 & 2

MAVO

Jaar 3 & 4

Pre-Entree

Jaar 3

MBO Breed

Jaar 4

MBO 2

5
 

Onze leerlingen

Onze leerlingen hebben heel wat in hun mars. Toch blijkt dat ze specifieke onderwijsbehoeften hebben die niet gerealiseerd kunnen worden in het reguliere onderwijs. Altra College Waterland biedt meer begeleiding, structuur en vooral: een nieuwe kans. Hier benoemen en stimuleren we de sterke en positieve kanten van de leerling en proberen we zoveel mogelijk aan te sluiten bij de onderwijsbehoefte van de leerlingen zodat de ontwikkeling niet achterblijft.

Nieuws

12 juli 2017

Het schooljaar is weer begonnen

De school gaat weer beginnen, we wensen iedereen een fijn en leerzaam schooljaar toe!
LEES MEER >