Altra in uw gemeente


Altra in West Friesland

Altra ondertekende een Raamovereenkomst om vanaf 2020 enkelvoudige specialistische jeugdhulp (B-segment) te kunnen verlenen in West-Friesland. Donderdag 21 maart 2019 kwamen de gecontracteerde aanbieders en de wethouders bij elkaar voor een grote ondertekeningsceremonie.

 

Verbetering van de hulp

Regio West-Friesland ligt in Noord-Holland en omvat de gemeenten Enkhuizen, Hoorn, Medemblik, Stede Broec, Opmeer, Drechterland en Koggeland. De afgelopen jaren hebben de samenwerkende gemeenten hard gewerkt aan de verbetering van de hulp aan gezinnen, kinderen en jongeren. Altra en De Opvoedpoli hebben de gemeenten kunnen overtuigen dat we hier een belangrijke bijdrage aan kunnen leveren. We zullen daarom ook in West-Friesland gezinnen met onze specialistische zorg bijstaan. Dit jaar bieden we al hulp op basis van een contract over 2019.

 

Ouderschap Blijft

Altra en Opvoedpoli trekken in West-Friesland samen op. Ook in andere delen van Noord-Holland werken we meer en meer samen. In eerste instantie trekt Altra de regio in met de expertise op het gebied van complexe scheidingen. Daarom heeft Altra een team geformeerd, dat Ouderschap Blijft kan bieden in heel Noord-Holland. Dat team zal ook in West-Friesland actief zijn.

 

Locatie West Friesland

In West-Friesland heeft Opvoedpoli een pand betrokken, dat Altra ook als uitvalsbasis zal gebruiken. Adres: Scharloo 20, 1621 JZ, Hoorn.

 

Contact en meer informatie

Arie Verhaar (Opvoedpoli)

Tel: 088-911 4500