Specialistische jeugd & opvoedhulp


Hulp van Fiom

Fiom ondersteunt mannen en vrouwen die te maken hebben met een ongeplande zwangerschap; van nu of in het verleden. Wij bieden begeleiding bij het besluitvormingsproces als het gaat om het wel of niet uitdragen van de zwangerschap.

Zelf voor het kindje zorgen, besluiten tot abortus, kindje plaatsen bij pleegzorg of het afstaan van het kindje ter adoptie? De Fiom kan cliënten bij al deze processen begeleiden. Daarnaast biedt de Fiom hulp bij abortusverwerking, ondersteuning bij de zwangerschap of het alleenstaand ouderschap. We kunnen onderzoeken of onze cliënten in aanmerking komen voor een verblijfplek in de maatschappelijke opvang indien er sprake is van dak- of thuisloosheid. We zijn gespecialiseerd in het jong ouderschap.

We kijken ook hoe familie en vrienden kun­nen worden ingezet om steun te bieden. Tevens biedt de Fiom adoptienazorg.

 

Voor wie?

Fiom helpt mensen van alle leeftijden, onder andere bij:

  • Vrouwen die hulp zoeken omdat ze onbedoeld zwanger zijn en niet weet wat nu te besluiten.
  • Ouders die afstand gedaan hebben van een kind.
  • Verwerken van een abortus. Dat kan ook pas jaren later zijn.

 

Contact

Voor overleg (020 – 520 16 70) of stuur een e-mail.

 

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op www.altra.nl/fiom

 

Werkgebied

De Fiom helpt mensen die wonen in Amsterdam en omgeving (Aalsmeer, Amstelveen, Beemster, Diemen, Edam/Volendam, Haarlemmermeer, Landsmeer, Oostzaan, Ouder-Amstel, Purmerend, Uithoorn, Waterland, Wormerland, Zaanstad en Zeevang). Woon je ergens anders, ga dan naar de website van Fiom Nederland.