Nieuws

Altra in de horeca

Vanaf 1 september is Altra samen met ‘t Kabouterhuis een kleinschalige horecaonderneming gestart in het Mathildepaviljoen. Het palviljoen ligt op een prachtige plek aan de rand van het Martin Luther King park, op het terrein van medisch orthopedagogisch centrum ’t Kabouterhuis.

 

Altra-docent Feras el Abd houdt samen Ruud Koelmans van het Kabouterhuis en leerlingen van Altra Werkt de tent draaiende. Naast de horecawerkzaamheden, worden er ook facilitaire diensten uitgevoerd zoals gasten ontvangen, schoonmaken, apparatuur klaarzetten, enz.

 

Het Mathildepaviljoen is een uitstekend vervolg voor leerlingen die bij Altra Werkt de basisvaardigheden van het werknemerschap hebben geleerd. Het paviljoen is vijf dagen per week geopend, waarvan Altra op dinsdag en donderdag meewerkt. We werken aan ons aandeel uit te breiden, zodat de leerlingen nog meer gelegenheid hebben om echt in de praktijk te leren.

 

Heeft u een gezellige en een goed verzorgde vergaderzaal nodig? Reserveringen en informatie via mathildepaviljoen@kabouterhuis.nl, tel. 020-6445351.

 

Adres:

Mathildepaviljoen

Amsteldijk 198
1079 LK Amsterdam

kaart mathildepaviljoen