Nieuws

Altra in de prijzen bij het ING-fonds

Het ING-fonds ‘help Nederland vooruit’ heeft het project van Altra een tijdje geleden als één van vijf initiatieven in de regio Amstelveel geselecteerd om mee te doen in de race om mooie geldprijzen. Het doel van ons project is om jonge moeders die niet bij de schuldhulpverlening aankomen te helpen.

Deze week werd bekendgemaakt wie er met de hoofdprijs vandoor ging. Het was een intiem samenzijn met zo’n vijftien mensen, waar ING een mooi woordje deed. Ze vinden deze initiatieven belangrijk om de samenleving te verbinden en te zorgen voor de mensen die niet direct de weg weten naar de gemeenten.

ing1

Ook mocht elk initiatief zelf iets vertellen over hun doelen. Wij hopen het geld te kunnen besteden aan iets waarmee we onze financiële hulp nog beter op de kaart kunnen zetten en zo nog meer jongen moeders (en andere doelgroepen) kunnen helpen.

 

Tweede prijs

Dankzij jullie stemmen zijn we op de tweede plaats geëindigd, wat goed is voor een bedrag van €3000! De eerste prijs ging naar Students Moving Forward, een initiatief van Rachel en Euredice Snip die ook werkzaam zijn bij Altra. Hun Stichting biedt verschillende activiteiten gericht op het ontwikkelen en versterken van levensvaardigheden, voor jongeren voor wie het om financiële, culturele of sociale redenen niet vanzelfsprekend is om aan deze activiteiten deel te nemen.

We willen iedereen hartelijk bedanken die ons gesteund heeft en daarnaast Students Moving Forward van harte feliciteren. Deze prijs de kers op de taart!

 

ing2