Nieuws

Grote belangstelling open avond docenten

Op zoek naar speciale docenten die in het speciaal onderwijs willen werken, organiseerde Altra College donderdag 2 juni een open avond. Met een advertentie in de Volkskrant en verspreiding via sociale media, hoopten we  een paar belangstellenden te lokken naar Altra College Centrum, waar de avond gehouden werd.

 

De opkomst overtrof de verwachtingen ruimschoots. Zo’n vijftig (aankomend) docenten lieten zich informeren door een delegatie docenten, managers en andere medewerkers van verschillende afdelingen. Ook medewerkers van HR waren aanwezig met een vacaturewand, informatie en veel parate kennis. Directeur Annette van der Poel begroette alle belangstellenden bij de deur en heette hen welkom.

 

Met stands per afdeling, speeddates met docenten, een workshop over PBS en het werken in het speciaal onderwijs én heerlijke hapjes rondgebracht door leerlingen van Altra Werkt, kregen de geïnteresseerden een goed en leuk beeld van onze school.

Voorlopige opbrengst: 36 namen plus contactgegevens van docenten en stagiairs vanuit allerlei verschillende vakgebieden. Tijdens gesprekken bij de stands en speeddates zijn er al concrete vacatures besproken en gegevens uitgewisseld. En natuurlijk houden we contact met iedereen die langs is geweest.

 

Ben je niet naar de open avond geweest, maar heb je wel belangstelling voor het werken in het speciaal onderwijs? Kijk bij Werk & stage voor de vacatures of neem contact op via mailto:werk@altra.nl.