Nieuws

Nieuwe leerlinggidsen en schoolgidsen

Welke richting kan ik kiezen, wat als ik te laat ben, wanneer heb ik vakantie en ben ik eigenlijk verzekerd op school? Om leerlingen en ouders goed te informeren over de mogelijkheden en de regels op school, brengt Altra jaarlijks een uitgebreide schoolgids uit voor iedere school. Daar vind je alle informatie niet je nodig hebt.

 

Voor acht afdelingen hebben we daarnaast een bondig leerlinggidsje uitgebracht: Altra College Bleichrodt, Altra College Waterland, Altra College Noord/Zuidoost, Altra College Centrum, Altra College Haarlemmermeer, School2Care, Koppeling College en Altra Werkt. In deze gids heten we de leerling welkom, geven we de belangrijkste informatie die een leerling nodig heeft en kunnen de leerlingen de waarden en regels van de school nalezen.  Alle leerlingen van de betreffende afdeling krijgen zo’n gids, waarin wordt verwezen naar de uitgebreidere schoolgids die via de website te raadplegen is.

 

Komend schooljaar maken we voor de overige afdelingen (Altra College Zaanstreek, Altra College Arkin en Bets Frijlingschool) zo’n compacte gids.

 

De schoolgids en de leerlinggids zijn te vinden onder Onderwijs – onze scholen en dan onder de betreffende afdeling. Ga daarvoor naar Handig om te weten – Downloads.