Nieuws

Sponsors gezocht voor bijzonder fotografieproject

Altra start in het kader van cliëntenparticipatie een bijzonder project. We gaan nu sponsors werven, dus ken je bedrijven die een steentje willen bijdragen? Of wil je zelf het project steunen? Geef het dan aan ons door.

 

Over het project
Jongeren leren tijdens het project hun talent voor fotografie ontdekken. Waarbij wij in hun wereld kruipen en door middel van beeld op zoek gaan naar wat zij nodig hebben om een mooie toekomst tegemoet te gaan. In dit project kunnen zij  bouwen aan een gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen en het geloof in zichzelf hervinden. De door de deelnemers geselecteerde beste foto’s worden in de stad tentoongesteld op een openbare plek waar veel publiek komt. Nog spannender wordt het vervolg: door een publiek- en vakjury zullen de 12 beste foto’s gekozen worden. De makers van deze 12 foto’s winnen een prijs en krijgen een platform om hun beelden en verhaal erbij toe te lichten. In het najaar zijn deze foto’s te zien op Amsterdamse openbare plekken en café’s en er wordt een kalender 2017 gemaakt.

 

Steun jij dit project?

Voor dit project zijn we op zoek naar sponsors. Ken je iemand of wil je zelf sponsoren? Geef het dan door aan Ellen Kraai, e.kraai@altra.nl of tel 06-23128543. Meer informatie vind je in de sponsorfactsheet.

 

14010669006_bb75c5d3db