Nieuws

Wij zitten klaar voor al uw vragen!

Heeft u vragen over onze specialistische jeugdhulp? Wilt u een cliënt aanmelden? Of wilt u gewoon even overleggen? Dan krijgt u via ons nieuwe telefoonnummer en e-mailadres direct de juiste persoon aan de lijn.

 

De toegangspoort tot de specialistische jeugd en opvoedhulp van Altra, houdt het niet bij vragen beantwoorden en informatie geven. Het team is betrokken van aanmelding tot afsluiting van de zorg. Het team staat onder meer klaar voor informatie- en adviesvragen, bekijkt welke hulp het beste past bij een aangemelde cliënt, zorgt dat die hulp snel wordt ingeschakeld en houdt bij of alles goed verloopt.

 

Praktisch

Het aanmeldteam is op werkdagen tussen 09.00 en 13.00 telefonisch bereikbaar op 020-555 8300 en via de mail op aanmelden@ihub.nu.

 

Crisis

Is er sprake van een crisissituatie of heeft u vragen over het aanmelden van een crisis? Neem dan tussen 9.00 en 13.00 uur contact met ons op via 020-555 8300 of aanmelden@ihub.nu. Deze mail wordt dagelijks gelezen. Buiten werktijden kunt u bij crisis contact opnemen met Veilig Thuis via 0800 2000.