Ambulant hulpverlener

Stichting Altra zoekt meerdere kandidaten voor de functie van

 

Ambulant hulpverlener

Voor 32 uur per week

 

Ben je een ervaren ambulant hulpverlener, IAG opgeleid, en heb je affiniteit met onze doelgroep?

Dan is deze vacature binnen het IAG team jou op het lijf geschreven!

 

Functie-inhoud

Ben je een ervaren ambulant hulpverlener die (positief) kritisch durft te zijn naar cliënten, verwijzers en zichzelf? Altra zoekt kandidaten die flexibel inzetbaar zijn als specialist en intensief ambulante hulp verlenen. Vanzelfsprekend weet je positie te nemen, te netwerken en effectieve hulp te verlenen. Je bent bewezen succesvol met concepten als eigen kracht, oplossingsgericht werken en veiligheid. Daarnaast wil je toegevoegde waarde kunnen bieden binnen het brede spectrum van de jeugdhulpverlening.

 

Als ambulant hulpverlener heb je een autonome opstelling, waarbij je vanuit je professionele overtuiging keuzes maakt en een koers uitzet. Deze koers kun je op een passende manier toelichten en beargumenteren, zowel mondeling als schriftelijk. Om een doel te bereiken weet je meerdere gedragsstijlen in te zetten en kun je anderen stimuleren, passend bij hun uitgangspositie en ontwikkelmogelijkheden. Je weegt gegevens en moge­lijke handelwijzen tegen el­kaar af en je trekt logische conclusies als gevolg van een gedegen en evenwichtige probleemanalyse. Nieuwe informatie en werkwijzen maak je je vlug eigen en je hebt een sterk en effectief reflecterend vermogen. Samenwerken en het bewaken van voortgang zijn voor jou vanzelfsprekende eigenschappen.

 

Functie-eisen

Alleen kandidaten die voldoen aan onderstaande criteria worden uitgenodigd te solliciteren

Afgeronde en relevante Hbo-opleiding  zoals MWD, SPH of Pedagogiek, aangevuld met IAG,  ervaring met VHT is een pré
Geregistreerd als jeugdzorgwerker bij SKJeugd (of in staat deze registratie op zeer korte termijn te behalen, zie criteria bij www.skjeugd.nl);
Inzetbaar en bekend met de sociale kaart en doelgroepen uit regio Amsterdam is een pré;
Bewezen succesvol in de hierboven genoemde onderwerpen en competenties;
Toegankelijke, prettige en overtuigende persoonlijkheid;
Doelgericht en initiatiefrijk, goed in plannen en organiseren;
Analytisch, effectief in afstand/nabijheid en assertief;

Dienstverband en salariëring

Het betreft een dienstverband van 32 uur per week. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Jeugdzorg, schaal 9. Het salaris bedraagt minimaal € 2.503,43 en maximaal € 3.739,- bruto per maand bij een fulltime (36 uur per week) dienstverband. De gewenste startdatum is per direct voor de duur van een jaar.

 

Informatie

Inlichtingen betreffende deze functie kun je inwinnen bij Aletta Beeltje, Gedragswetenschapper, via telefoonnummer 06-13847986.

 

Solliciteren

Je motivatie en Curriculum Vitae ontvangen we graag uiterlijk 1 november 2018 via het mailadres werk@altra.nl t.a.v. mevrouw H. Aktas, Medewerker HR, onder vermelding van vacaturenummer 1956 in het onderwerp. De selectieprocedure bestaat uit een gesprek, en het inwinnen van referenties.

 

De eerste gesprekken zullen in de eerste week van november 2018 plaats vinden.

 

Deze vacature is zowel intern als extern gesteld. Bij gelijke geschiktheid geniet een interne kandidaat de voorkeur. Het inwinnen van referenties en het overleggen van een Verklaring omtrent Gedrag (VOG) behoren tot onze standaardprocedure bij indiensttreding. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.