Fiom


Voor wie?

Fiom helpt mensen van alle leeftijden, onder andere bij:

  • Je zoekt hulp omdat jij onbedoeld zwanger bent en niet weet wat je nu moet besluiten?
  • Je (ex)vriendin is zwanger en je weet niet wat je er mee aan moet?
  • Je bent alleenstaand moeder of jong vader en wilt ondersteuning?
  • Je hebt afstand gedaan van je kind. Je wilt de gebeurtenis een plek geven, het vertellen aan mensen uit je omgeving. Of je wilt graag in contact komen met je afgestane kind.
  • Je denkt nog vaak aan de ingrijpende beslissing van abortus, Fiom helpt bij het verwerken. Dat kan ook pas jaren later zijn.
  • Je bent geadopteerd en zit met vragen. Fiom helpt. Wil je een zoekactie naar je biologische familie starten, neem dan contact op met www.fiom.nl

 

Werkgebied

De Fiom helpt mensen die wonen in Amsterdam en omgeving (Aalsmeer, Amstelveen, Beemster, Diemen, Edam/Volendam, Haarlemmermeer, Landsmeer, Oostzaan, Ouder-Amstel, Purmerend, Uithoorn, Waterland, Wormerland, Zaanstad en Zeevang). Woon je ergens anders, ga dan naar de website van Fiom Nederland.

 

Informatiepunt Onbedoelde Zwangerschappen en netwerk keuzehulp

Altra werkt nauw samen met het Landelijk Informatiepunt Onbedoelde Zwangerschappen. Op de website van het Landelijk Informatiepunt is actuele informatie over onbedoelde zwangerschap, de verschillende keuzeopties en hulp bij onbedoelde zwangerschap te vinden. Je kan met vragen ook bellen of chatten met het Landelijk Informatiepunt.

 

Altra is aangesloten bij het landelijke netwerk keuzehulp bij onbedoelde zwangerschap. Dit netwerk zorgt er samen voor dat keuzehulp en psychosociale hulp na abortus voor iedereen, overal in Nederland snel en gratis beschikbaar is.
Onze medewerkers hebben een speciale opleiding gevolgd tot keuzehulpverlener en staan geregistreerd in het beroepsregister keuzehulp en psychosociale hulp na abortus van Fiom.

 

 

facebookBezoek onze Facebookpagina!

 

jongeren4