Nieuws

De examens: deel 1 zit erop!

De centraal schriftelijke examens zijn weer achter de rug! De vmbo-t kandidaten van Altra College Centrum, Waterland, Haarlemmermeer, School2Care en De Koppeling werden daarvoor, evenals voorgaande jaren, ontvangen in de Sporthallen Zuid. De mavo-, havo- en vwo-leerlingen van Altra College Bleichrodt konden hun examen op school afleggen.

 

Compliment voor gedrag

De uitslagen weten we natuurlijk nog niet, maar de leerlingen kwamen over het algemeen positief uit de zaal terug. Voorzitter en surveillanten waren zeer te spreken over het gedrag, de inzet en de concentratie van de leerlingen. De meeste leerlingen waren ook ruim op tijd aanwezig, mét hun spullen. Ook het personeel van de sporthal merkte op dat de jongeren zich dit jaar probleemloos gedroegen. Compliment dus, niet alleen aan de leerlingen, maar ook aan alle mentoren, die hun in de afgelopen jaren deze schoolse vaardigheden hebben aangeleerd!

 

Nu nog het mondeling

Kortom: het was een goed jaar! Leerlingen van het speciaal onderwijs die aan de staatsexamens meedoen, zijn nog niet klaar. Half juli wachten nog de mondelinge examens. Voor de kandidaten best wel een lange tijd om je aandacht er nog bij te houden…