Nieuws

Eén aanmeldloket voor iHUB-merken regio Amsterdam en omgeving

Binnen de regio Amsterdam, Zaanstad-Waterland, Amstelveen-Aalsmeer en de Duo- gemeenten vormt iHUB vanuit de merken Altra en De Opvoedpoli samen met De Waag een van de tien kernpartners voor de specialistische jeugdhulp. Om de aanmelding voor specialistische hulp van Altra en de jeugd ggz bij De Opvoedpoli/CareExpress nog eenvoudiger te maken, kunt u vanaf 1 november aanmelden via een en hetzelfde aanmeldteam.

 

Voor u net zo gemakkelijk, voor onze aanmeldspecialisten is het zo nog eenvoudiger om u goed van dienst te zijn. Zij hebben een brede kennis om u goed te adviseren over uw aanmelding en om deze in behandeling te nemen. Voor aanmeldingen bij De Waag kunt u nog steeds terecht bij het aanmeldteam van De Waag.

Telefoonnummer en emailadres aanmeldingen iHUB

Op werkdagen is het nieuwe aanmeldteam op maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 13.00 uur telefonisch bereikbaar. Het telefoonnummer blijft: 020 – 55 58 300. U kunt het aanmeldteam ook op dit nummer bereiken als er sprake is van een crisissituatie. Omdat Altra en De Opvoedpoli onderdeel zijn van iHUB, kunt u ons ook benaderen via het emailadres aanmelden@ihub.nu.

 

Brochure met informatie over de hulpverlening

In de brochure kunt u meer lezen over het zorgaanbod en de verwijsinstructie voor iHUB en De Waag.

Brochure HSJH Amsterdam Zorgaanbod & Verwijsinstructiehttps://altra.nl/wp-content/uploads/iHUB_HSJH_MENUKAART_spreads-1.pdf

 

Heeft u nog vragen over het samengaan van het aanmeldteam? Neemt u dan gerust contact met hen op via het bovengenoemde telefoonnummer