Nieuws

Bekijk jouw kansen in de Jeugdhulp Amsterdam

’Jouw Kansen in de Jeugdhulp Amsterdam’ is een campagne waarmee Altra in samenwerking met zeven Amsterdamse jeugdhulporganisaties, de gemeente Amsterdam en SIGRA het ervaren tekort aan deskundig en ervaren hbo-opgeleid personeel binnen het zwaardere segment van de jeugdhulp aanpakt.

 

De campagne richt zich op het boeien en binden van toekomstig en huidig hbo-opgeleid agogisch personeel in de jeugdhulp in Amsterdam. Door enerzijds nieuwe medewerkers (zoals, studenten en starters) en herintreders te verleiden om (opnieuw) te gaan werken binnen de jeugdhulp. En door anderzijds huidige medewerkers te enthousiasmeren in hun keuze voor een langdurige loopbaan in de Amsterdamse jeugdhulp. Met volop mogelijkheden om te groeien, je te specialiseren of van werkveld te wisselen. Op de campagnewebsite vind je een handige tool die kansen in de jeugdhulp weergeeft afhankelijk van opleiding, werkervaring en interessegebied. Dus ben jij klaar om jouw kansen te pakken? Maak dan gebruik van deze tool en bekijk dan de vacatures op de website.

Wil je graag werken in de jeugdhulp, maar per se bij Altra? Kijk dan bij onze vacatures.

 

De campagne is een gezamenlijk initiatief van Altra, Cordaan-Jeugd, De Bascule, Jeugdbescherming Regio Amsterdam, William Schrikker & De Jeugd- & Gezinsbeschermers/ William Schrikker Pleegzorg, Spirit, Philadelphia, de gemeente Amsterdam en SIGRA.